donderdag 13 september 2018

Een nieuw avontuur Rhodos! Oktober 2018!





We gaan alweer aftellen voor de volgende trip,
en dat is deze keer Rhodos.We zijn daar eens eerder geweest dat was in 1988 en een hele leuke tijd gehad en in dat jaar zijn we ook getrouwd en dachten we gaan er nog eens terug.Toen zaten we in Rhodos stad,was druk en heet en nu gaan we naar een wat rustiger plaatsje tja dat krijg je als je ouder wordt hahah.
Deze trip bij Corendon geboekt.

Vertrek is zaterdag 6 oktober tot woensdag 17 oktober.
Vliegen vanaf Maastricht ben heel benieuwd hoe dat gaat bevallen en daar is ook gratis parkeren bij dus als Nederlander zijnde vinden we dat natuurlijk erg leuk.

  De vertrektijd is 6.30 uur en zullen aankomen in Rhodos om 11.20 uur ook daar een uur tijdsverschil met Nederland uurtje later op Rhodos.
Terug vertrektijd 11.20 uur aankomst Maastricht 14.20 uur.
Ik heb gelezen dat het een heerlijk vliegveld moet zijn en we hoeven dan ook maar anderhalf uur van tevoren aanwezig te zijn.

Het plaatsje waar we heen gaan heet Kremasti/Lalyssos.
Het is ongeveer 11/12 km van Rhodos stad af,en daar zullen we zeker verschillende keren heen gaan.

Het app dan dat is app Emerald,we hebben een studio dus ik ga er vanuit dat het klein is,maar dat is niet erg als we kunnen slapen,douchen dan is het al snel goed.












Dat gaat vast goed komen hier!

Vandaag hebben we besloten een auto te huren voor de hele periode dat we daar zijn,want het eiland is mooi er is veel te zien,en dat willen we uiteraard dan ook gaan doen en om dan in 1 of 2 dagen tijd rond te crossen zagen we niet zitten nu kunnen we gaan en staan wanneer we willen.

 De auto vanuit Nederland gehuurd en is dus al besproken,een Ford Fiesta of soort gelijk model dus is even afwachten wat we krijgen wilden er dus wel een waarmee we de bergen op kunnen komen. 
Vanaf het vliegveld worden we opgehaald met een busje en die brengt ons dan naar de auto, nou eens kijken wat tzt dat weer voor avontuur gaat worden.


Ik wil zeker Lindos nog eens bezoeken,dat is een mooi plaatsje oke is wel weer klimmen om boven te komen maar dat doen we dan ook maar weer rustig aan.






En dan ook naar de Vlindervallei ik denk dat er in deze tijd weinig vlinders te zien zijn maar de omgeving is al geweldig mooi, de waterval is ook maar afwachten maar dat we hier heen gaan is zeker.






Manolithos daar gaan we ook een kijkje nemen.



Rhodos stad.






En er zijn veel verschillende stranden en baaitjes die we ook willen gaan zien.
Dus ik mag hopen dat dit weer een hele leuke vakantie gaat worden waarin we wat meer zullen gaan ondernemen dan de laatste vakantie op Samos,toen was het te heet en nu zal de temperatuur iets beter zijn in Rhodos om iets te kunnen gaan doen en zien.

Wifi dan,



Dat zal er alleen zijn in de lobby en niet in het app,en daarom zal deze blog ook weer tzt afgemaakt worden als we weer terug zijn.
Voor ons is het dan vooral scrabbelen en een potje kaarten en heel erg te gaan genieten.

Tot de volgende update dan maar!


Voor het meelezen!


Op pad in eigen land.

Op pad in  En dat doen we. Ik heb me ooit eens ingeschreven bij Fletcher Hotels en dan krijg je met regelmaat aanbiedin...